Menu
Így tudja munkánkat támogatni

Pénzbeli támogatás

Jogszabályi előírás, hogy az alapítványoknak, így nekünk is adományokat kell gyűjteni, ezért amennyiben érdemesnek találja és lehetősége is van erre, céljaink megvalósítást, kérjük támogassa a Health-ness egészségmegőrző törekvéseit, hogy eljuthassunk információinkkal és szűrőállomásainkkal az ország különböző településeire, hogy mindenki hozzájuthasson az egészségét segítő, ezzel esetleg életet is mentő felvilágosító előadásainkkal, kiadványainkkal. 

Magánszemélyként

Önnek is fontos az egészség, ezért szeretne aktívan hozzájárulni egészségtudatos társadalmunk kialakításához? A daganatos betegségek, a szív- és érrendszeri problémák, a cukorbetegség és csontritkulás is megelőzhető rendszeres mozgással, aktív és tudatos életmóddal, egészségtudatos, felelős gondolkodással és magatartással. Célrendszerünk megvalósítását segítő programjaink és a pl. „Mit tehetek magamért” kampányunk megvalósításához kérjük támogatását, melyhez köszönettel és örömmel fogadjuk anyagi támogatását, önkéntes munkáját.
Adományát az OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11705022-21453939 sz. bankszámlára tudja küldeni.

Önkéntes Munka

Önkéntes munkára e-mailen keresztül, vagy levélben a Health-ness Alapítvány 1132 Budapest, Borbély u. 5-7. címre tudja küldeni, melyben kérjük fogalmazza meg, milyen munkát tud, vagy szeretne vállalni és havonta hány órában számíthatunk Önre.

Köszönjük segítségét!Cégként

A vállalatok társadalmi felelősségvállalása Magyarországon is egyre hangsúlyosabbá válik, jobb a megítélése annak a cégnek, mely

Együttműködési lehetőségek:
Vállalat, vállalkozás munkavállalói és vezetői részére történő bemutatkozási lehetőség, edukáció, egészség- és szűrőnapok szervezése

 Köszönjük segítségét!