Menu
Egészségfejlesztő programunk

 

A „Mit tehetek magamért?” kampány egészségfejlesztő és betegségmegelőző prevenció, tanulás és szemléletmódformálás, tanulást segítő folyamat, mely felhívja a figyelmet arra, hogy nap mint nap tenni kell az egészségért, melynek titka a rendszeresség.

 

A „Mit tehetek magamért?” kampány célja ajánlásokat adni, mely beépíthető a mindennapok rutinjába, mellyel hosszabb távon megőrizhető az egészség.

 

„Mit tehetek magamért” egészségkampányunkat klubrendszerünk keretében, egészségfejlesztés és betegségmegelőzés témákban szervezett, tematikus előadásokkal, oktatásokkal tervezzük megvalósítani.

 

Az egészségkampány előadásait Alapítványunk orvosai, szakemberei, valamint Tanácsadó testületünkhöz folyamatosan csatlakozó orvosok, szakemberek, továbbá felkért előadók tartják.

 

A kampány egyben interaktív folyamat is, ami azt jelenti, hogy az edukáció keretében az egyes előadásokon résztvevőkben és a téma iránt érdeklődőkben megfogalmazott kérdéseket szakértőink részére akár az előadáson, akár online fel lehet tenni, vitaindítókat- és témákat felvetni, melyek megválaszolása, tisztázása segíti az egészségmegőrzési, betegségmegelőzési törekvéseinket.

 

Rendezvényeinkről, programjainkról weboldalunkon és Facebook a „healthnessalapitvany” oldalunkon tájékozódhatnak.

 

Köszönettel veszünk minden javaslatot, hogy egészségfejlesztő, betegségmegelőző témában miről szeretnének előadást hallani, mi érdekli Önöket, miben várnának tájékoztatást, útmutatást orvosainktól, szakembereinktől, milyen témákat dolgozzunk fel. Javaslataikat ide kattintva küldhetik meg nekünk.

 

Az érdemi és értékelhető javaslatokat jutalmazni fogjuk.