Menu
Health-ness pontok kiskönyv

 

 

Rendszer leírása, tájékoztató

 

Mit tehetek magamért” 2018-as egészségkampányunkban klubrendszerünk keretében, weboldalunkon megadott különböző, egészségfejlesztés és betegségmegelőzés témában szervezett oktatásainkon, sport- és egyéb rendezvényeinken való részvételre érkezéskor a regisztráción érvényesítjük Health-ness pontok kiskönyvben, mellyel igazolva, hogy Ön megjelent rendezvényünkön, mely pontok összegyűjtésével értékes, az egészség megőrzésével és fejlesztésével kapcsolatos rendezvényeinkre nyújt kedvezményeket, biztosít további előnyöket, pl. Szabó Gabi kuratóriumi tagunkkal egyben Sportnagykövetünkkel és sok más ismert emberrel személyes találkozási lehetőséget.

 

A kampányról személyes felvilágosítást és a hozzá tartozó kiskönyvet első ízben 2018. február 3-án szombaton a Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzata és a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt., SKult13 Divízió szervezésében, a Radnóti Miklós Művelődési Központban (RaM – Budapest XIII., Kárpát u. 23.) délelőtt 10.00 órakor kezdődő a XIII. Kerületi Civil Szervezetek Napja elnevezésű rendezvényen kaphat, ahol Alapítványunk kiállítóként vesz részt.

 

A kiskönyv első érvényesítő bélyegzőjét a rendezvényre ellátogató és a Health-ness Alapítványt megtalálók kapják, valamint azon kedves érdeklődőknek is jár, akik aznap a Facebook oldalunkat like-olják és követik is Alapítványunkat. 

 

Találkozzunk személyesen, várjuk Önöket 2018. február 3-án szombaton délelőtt 10.00 órától a Radnóti Miklós Művelődési Központban!