Menu
Szabó Gabi Sportnagykövetünk

Szabó Gabriella

3-szoros olimpiai-, 9-szeres világ- és 9-szeres Európa-bajnok

 

Szabó Gabriella vagyok, aki 2017. január 20-án örömmel csatlakozott egy prevenciós- és rehabilitációs Alapítványhoz, mivel rendkívül fontosnak tartom, hogy Magyarországon a diákok, a fiatalok, a sportolók és élsportolók vegyék nagyon komolyan Alapítványunk egészségmegőrző programjainak ajánlásait. Az Alapítvány célkitűzéseit megismerve rádöbbentem arra, hogy akiknek köszönhetem az életemet, a Szüleim is, egyre idősebbek lesznek és igen fontos egészségük megőrzése ehhez pedig a rendszeres szűrőprogramokon való részvételük. Ne a gyógyszerek szedése, vagy egyéb gyógyhatású készítmények használata legyen cél, hisz azok csak részben gyógyítanak meg, mely után nem olyanok lennének, mint azelőtt, ezért fontos, hogy ezeket a programokat minden embernek ajánlhassam és mint Magyarország kiemelkedően eredményes élsportolója is példaként résztvevő vagyok a Health-ness Alapítvány sokrétű célkitűzéseinek megvalósításában. Valamennyi sportoló felé is, mint az Alapítvány egyik tagja, a Health-ness Prevenció Sportdiplomatája szeretnék lenni és részt venni minden olyan programon, hogy az Alapítvány eredményei a valóságban is megjelenjenek és minél szélesebb körben működjenek együtt azzal a kuratóriumi és tanácsadói csapattal, akik az elismert orvosok, gazdasági- és jogi területen dolgozók, vállalkozók, akik napi eredményes tevékenységük mellett, önzetlenül, szabadidejüket a kitűzött célok érdekei alá rendelik és dolgoznak.

A diákok, fiatalok és sportolók és mindenegyes magyar állampolgárnak szeretnék példája lenni, és nemcsak marketing célból, hanem az egészséges életvitelemmel és eredményeim alapján hiteles példát mutassak.

Örömünkre szolgálna, ha szakmai és anyagi támogatóként, minél többen vennének részt az Alapítvány eredményes munkájában, amelynek részleteit Személyem és a Kuratórium elnöke, a Kuratórium tagjai, a Felügyelő Bizottság és a Tanácsadó Testület tagjai személyes találkozás során ismertetnek és úgy érzem, hogy ez a munka már a saját jövőmet is mutatja majd az élsport befejezése után, mivel egészségmegőrző, prevenciós programokkal kívánok foglalkozni.

Budapest, 2017. február 17.

                                                                                                       Szabó Gabriella

                                                                                                       Kuratóriumi tag