Menu
Nyertes pályázatunk

Alapítványunk rendkívül büszke arra, hogy 2017-ben a XIII. Kerületi Önkormányzat pályázatot írt ki a „RaM helyiségeinek közcélú, közösségi térként való hasznosítása a 2018-as évben” címmel, melyre benyújtott pályázatunk elnyerte a lehetőséget, hogy a Radnóti Miklós Művelődési Központban (RaM) egész napos komplex rendezvényt szervezzen.

 

Pályázati nyertesként lehetőséget kaptunk, hogy „Health-ness a prevenció napja – Egy nap az egészségért és az egészséges közösségért” címmel, 2018. október 14-én vasárnap délelőtt 10.00 órától a Radnóti Miklós Művelődési Központban egész napos rendezvényt szervezzünk.

 

A program keretében délelőtt 10.00 óra és délután 18.00 óra között, érdekes, komplex, orvosaink, egészségügyi szakembereink által egészségfejlesztéssel, betegségmegelőzéssel kapcsolatos témában tartunk előadásokat, tájékoztatókat, továbbá más, könnyed, színes szórakoztató programokon, pl. délelőtt a gyerekeknek szórakoztató színházi előadás, a nap zárásaként pedig egy közkedvelt együttes, 1 órás könnyűzenei koncertjén vehetnek részt vendégeink.

 

Továbbá többek között az egészségfejlesztést és betegségmegelőzést, tehát a prevenciót támogató innovációs eredmények bemutatását is tervezzük ezen a napon.

 

A rendezvényről folyamatos tájékoztatást adunk a www.health-ness.hu weboldalunkon és Facebook oldalunkon.